Jordvarmespiral


Vedvarende energikilde til både opvarmning og afkøling

Jordvarme med spiraler kan monteres på små arealer, for eksempel i en forhave eller et andet lille område af haven, da jordvarmespiraler ikke kræver så meget plads, som en traditionel jordvarme slange. Jordvarmespiraler har også en ekstra fordel, ved at de kan bruges til passiv køling, hvilket giver mulighed for at sænke temperaturen og køle huset ned om sommeren.

Spiralerne bores ned i fem meters dybde, og ved at udnytte dybden i en vertikal boring giver det muligheden for at etablere den passive køling.hvor der er behov for det.

Især om sommeren kan jordvarmespiralen være en ekstra fordel, som kan være med til at afkøle et specifikt område i huset – enten ved gulvafkøling eller over et ventilationsanlægget.


Vi søger forhandlere og installatører til Jordvarmespiraler


Kontakt os

Du finder os ved:

Store Valbyvej 230
Store Valby
4000 Roskilde

Ring på:

40 56 24 77

eller skriv til:

poul@bpcool.dk

Installation af jordvarmespiral

Cases

Det giver helt nye muligheder for etablering af et jordvarmeanlæg med montage af en vertikal nedgravet jordvarmespiral. Se en case med både video og billeder fra et nybyggeri i Nivå.

Klik her og se flere cases
Specifikationer på Jordvarmespiralen

Specifikationer

Vi har samlet Tekniske data vedrørende, mål og dimensioner, effekt samt placeringer og montage som giver et let overblik over de muligheder i har for at installere en jordvarmespiral.

Se specifikationerne her


Download pdf løsblad med specifikationer

JordvarmeSpiralen forhandler

Om os

JordvarmeSpiralen producerer og sælger egne fremstillede jordvarmespiraler til både private, forhandlere og virksomheder. der vil være installatører,

Læs mere