OM JORDVARMESPIRALEN APS.

Vi tilbyder vertikale varmeslangespiraler.

Om JordvarmeSpiralen

JordvarmeSpiralen ApS er specialiseret i at leverer og monterer jordvarmeanlæg med egne produceret vertikale varmeslangespiraler, som bliver boret ned i jorden.

Derfor kan vi tilbyde vores kunder en bæredygtig jordvarmeløsning til boliger, ejendomme og virksomheder, hvor udearealet ikke er stort nok til at få dækket det aktuelle varmebehov med en traditionel horisontal varmeslange. Vores Varmeslangespiraler bliver alle individuelt produceret i Danmark og har en holdbarhed på op til 50 år!

VE GodkendtFirmaet drives og ledes af Poul Kirstein, der med mere end 40 års erfaring indenfor varmepumpe- og jordvarmebranchen, har den nødvendige “know how” til både at rådgive- og sikre vores kunder en optimal varmepumpe installation, når “pladsen er trang”.

Vi er VE Godkendt og stræber efter at tilbyde vores kunder bæredygtige, miljørigtige og  energibesparende jordvarmeanlæg. Vi leverer driftsikre varmeanlæg og går ikke på kompromis med kvaliteten.

JordvarmeSpiralen ApS. lever op til den gældende lovgivning og arbejdstilsynets bekendtgørelser, som en specialiseret servicevirksomhed.


VI SAMARBEJDER MED ENERGITJENESTEN

Se den nyeste brochure her: