Ønsker du også at tilbyde vores unikke Jordvarmespiraler til dine kunder?

Info til forhandlere og installatører

Produktet “Jordvarmespiralen” er udviklet over flere år og er allerede testet igennem flere installationer under forskellige jordforhold i hele Danmark. Den nuværende udgave (Ver. 1.1.0) har allerede bevist sin værdi ifh. til ydeevne og besparelser for flere jordvarme installationer i hele landet.

Da jordvarmeslangen er den samme som typisk bruges ved horisontale jordvarmeslange installationer i en have eller et andet areal – er der altså ingen forskel her! Den store forskel er at vi “går i dybden” for at hente de miljøvenlige kW – og derved kræver et betydeligt mindre areal at hente dem fra, – samtidigt med at denne løsning også kan tilbyde en form for køling i de “varme” måneder! (Se specifikationer her!)

Jordvarmespiraler – det bedste alternativ til luft/vand varmepumper!

Jordvarmespiraler er et praktisk alternativ til fx. dobbelthuse, rækkehuse eller klyngehuse, hvor det ikke er mulig at installerer en luft/vand varmepumpe pga. af de lokale krav til støjniveauet (dB)! En alternativ løsning kan være at tilbyde flere tætte parceller en fælles varmepumpe installation, som en lokal fjernvarmeløsning med store økonomiske besparelser pr. parcel.

Installation af jordvarmespiral


Vi tilbyder Jordvarmespiraler med attraktive konditioner,

KOM I DIALOG HER!

    (Felter med * bedes udfyldt)