Del en jordvarmepumpe – ideelt for dobbelthuse, rækkehuse & klyngehuse!

Del en jordvarmepumpe – ideelt for dobbelthuse, rækkehuse & klyngehuse!

Del en jordvarmepumpe – ideelt for dobbelthuse, rækkehuse & klyngehuse! 895 768 JordvarmeSpiralen ApS

Vi arbejder konstant med udvikling af jordvarmeløsninger, som kan gøre det billigere for det enkelte parcel at opnå bæredygtig jordvarme i fremtiden på selv små m2.

Blandt vores seneste projekter, er bl.a. at tilbyde tætliggende boliger, som dobbelt- og rækkehuse, samt klyngehuse med små haver, en fælles jordvarmepumpe løsning, som en art fælles fjernvarmecentral, hvorfra varmen så fordeles til de tilsluttede parceller, – faktisk ligesom i et traditionelt fjernvarmesystem. Fordelene er mange, fx. ingen støj fra en luft/vand udedelen og besparelserne for service er store, – alene det årlige lovpligtige eftersyn af varmepumper, sparer den enkelte for store udgifter, når en jordvarmepumpe installation deles over flere boliger og parceller!

Forhandler Jordvarmespiralen

Alt afhængigt af det lokale varmebehov, kan vi tilbyde en varmeløsning, der økonomisk udligner udgiften til en individuel luft/vand varmepumpe løsning, og i mange tilfælde faktisk gør det billigere at vælge “Del en jordvarmepumpe løsning”, hvis man ellers kan blive enige med sine direkte naboer eller boligforening, om at dele en højtydende og bæredygtig jordvarmepumpe løsning i fremtiden!

Få uforpligtende rådgivning:

Kom i dialog og kontakt os her!