Kundecase – Bolig med nyt jordvarmeanlæg i Holte

Kundecase – Bolig med nyt jordvarmeanlæg i Holte

Kundecase – Bolig med nyt jordvarmeanlæg i Holte 1920 1440 JordvarmeSpiralen ApS

Nyt byggeprojekt med jordvarmeanlæg trods mindre udeareal!

Nybyg Holte

I foråret 2021 etablerede vi et nyt jordvarmeanlæg med vertikale jordvarmespiraler for vores kunde i Holte. Da selve havearealet ikke var stort nok til at dække kW behovet for huset med en traditionel horisontal jordvarmeslange, – valgte kunden vores løsning med vertikale varmespiraler som bliver boret 5 meter ned i jorden, fremfor en luft/vand varmepumpe, som giver mindre effekt og samtidig kan betyde øget lokalt støjniveau når luftdelen arbejder.

Da haven og ude omgivelserne endnu ikke var anlagt som ønsket, var vores indsats med montering af varmespiralerne altså ikke et fordyrende led i selve byggeprojektet, da vi i dette tilfælde kunne “fjerne alle spor” efter nedboring af varmeslangespiralerne på arealet, inden anlægsgartneren gik i gang med at færdiggøre sit projekt.

BÆREDYGTIG VARMEKOMFORT MED EN OPTIMAL JORDVARMELØSNING!
En jordvarmeslangespiral har typisk en holdbarhed på op til 50 år. En jordvarmepumpe, i god kvalitet som fx. Thermia og andre, har typisk en holdbarhed på op til 20 år, dette betyder at vores jordvarmespiraler overlever mere end to varmepumper i deres indsatstid. Det er bæredygtighed!